با عضویت در خبرنامه، از آخرین جشنواره و تخفیف ها خبر دار شوید! خبرهای خوبی برای شما داریم!

نظرسنجی سایت

کاربر گرامی...نظر شما در رابطه با این فروشگاه و ارایه خدمات در ان چیست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 116
  • بازدید دیروز : 59
  • بازدید کل : 348029
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

توسعه دهندگان از چه منبعی استفاده می کنند


مدت زمان تقریبی مطالعه: ۳ دقیقه
 

توسعه‌دهندگان از چه فناوری‌هایی استفاده می‌کنند؟ 

این نظرسنجی در بین کاربران خود Stack Overflow انجام شده که یک سایت پرسش و پاسخ برنامه‌نویسی است و تمام کاربران آن توسعه‌دهندگان حرفه‌ای و یا آماتور هستند که از تمام کشورهای جهان در این سایت فعالیت می‌کنند. این دومین بخش از این مطالب است که به فناوری‌های مورد استفادهٔ توسعه‌دهندگان می‌پردازد.

هر چه زمان می‌گذرد، توسعه‌دهنده‌ها بیشتر از قبل کدشان را به زبان JavaScript و به کمک ++Notepad در سیستم‌عامل ویندوز (و با تم پس‌زمینه تیره) می‌نویسند و با Git کنترل نگارشش را انجام می‌دهند؛ و به جای فاصله هم در کد از تب استفاده می‌کنند.

محبوب‌ترین فناوری‌ها

زبان‌های برنامه‌نویسی توسعه‌دهندگان در 2013 2014 2015

جاواسکریپت پراستفاده‌ترین زبان برنامه‌نویسی باقی مانده است. Node.js و AngularJS در حال بزرگ شدن‌اند. جاوا هنوز زبان شماره ۱ سمت سرور است. مجموعهٔ C هم هنوز با قدرت ادامه می‌دهد.

آنچه می‌خواهند، آنچه دوست دارند، و آنچه که دوست ندارند

زبان‌های برنامه‌نویسی مورد علاقه، مطلوب و محبوب و نامطلوب برای توسعه‌دهندگان و دولوپرها

٪ درصد توسعه‌دهندگانی که در حال توسعه با زبانی هستند و در مورد ادامه به توسعه با آن نظر داده‌اند.

ما از توسعه‌دهنده‌ها خواستیم بگویند که چه فناوری‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسی را در سال گذشته استفاده کرده‌اند و می‌خواهند با کدام فناوری‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسی به توسعه ادامه دهند. با مقایسه وضعیت حاضر با نقشه‌هایشان برای آینده می‌توانیم نگاه توسعه‌دهنده به ابزارهای موجود را درک کنیم.

سیستم‌عامل دسکتاپ

سیستم‌عامل مورد استفاده توسعه‌دهندگان

ویندوز همچنان در بازار سیستم‌عامل توسعه پادشاهی می‌کند، در حالی که به نظر می‌رسد مک توانسته از لینوکس جلو بزند.

لینوکس هم شاید در بازار مصرف بازیگر کوچکی باشد، ولی هنوز هم سیستم‌عامل مورد علاقهٔ توسعه‌دهندگان است.

توزیع‌های مختلف لینوکس در بازار سیستم‌عامل توسعه

ویرایشگر متنی

ویرایشگر متنی مورد استفاده توسعه‌دهندگان

شاخهٔ کار توسعه‌دهنده روی ویرایشگر انتخابی‌اش تاثیر می‌گذارد. یا شاید هم ویرایشگر Emacs توسعه‌دهنده‌های ریاضی‌کار از مردم می‌سازد. داده‌پژوهان و توسعه‌دهنده‌های یادگیری ماشینی سه برابر دیگر توسعه‌دهنده‌ها احتمال دارد که از Emacs استفاده کنند.

کدام توسعه‌دهنده از کدام ویرایشگر استفاده می‌کند

تم IDE

تم پس‌زمینه ویرایشگر برای توسعه‌دهنده

توسعه‌دهنده‌ها بیشتر ترجیح می‌دهند با تم پس‌زمینهٔ تیره در IDE کار کنند. در کاوش دقیق‌تر معلوم شد که توسعه‌دهنده‌های دسکتاپ تم روشن ترجیح می‌دهند، توسعه‌دهنده‌های front-end تم تیره، و توسعه‌دهنده‌های موبایل هم بین تیره و روشن تقسیم شده‌اند.

کنترل نگارش کد منبع

نرم‌افزار کنترل نگارش کد منبع

کنترل نگارش از ابزارهای استاندارد این صنعت است، ولی یک نکتهٔ جالب: ٪۱۰ توسعه‌دهنده‌ها اصلا از آن استفاده نمی‌کنند.

TAB یا SPACE

تب در برابر فاصله

پس از سال‌ها بحث و جدل، بالاخره جواب سوال بزرگ کشف شد: برنامه‌نویس‌ها تب را به اسپیس ترجیح می‌دهند.

با بررسی دقیق‌تر، نکتهٔ ظریف‌تری دیده می‌شود: با افزایش تجربهٔ کار، تمایل توسعه‌دهنده‌ها به اسپیس بیشتر می‌شود.

کافئین

 

مصرف کاقئین توسط توسعه‌دهندگان جهان + ایران

انتشار : ۵ خرداد ۱۳۹۵

آدم های خلاق< نه >می گویند


آدم‌های خلاق «نه» می‌گویند

یک استاد روانشانسی مجار روزگاری برای افراد خلاق مشهور نامه‌ای نوشت و درخواست کرد تا برای کتابی که داشت می‌نوشت با آنها مصاحبه کند. یکی از نکته‌های جالب پروژه‌اش همین بود که تعداد زیادی از آنها «نه» گفتند.

پیتر دراکر مولف مدیریت در جوابش نوشت: «یکی از رازهای بارآوری (که به آن بیشتر از خلاقیت اعتقاد دارم) این است که یک سبد کاغذ باطله‌ی خیلی بزرگ داشته باشی که تمام دعوتنامه‌هایی که می‌آید، از جمله همین دعوتنامه‌ی خود شما را درون آن انداخت. بارآوری، به تجربه‌ی من، یعنی هیچ کاری نکنی که به کار دیگران کمک کند بلکه به جایش تمام وقتت را صرف کاری کنی که خداوند تو را برای آن ساخته، و به بهترین شکل انجامش دهی.»

منشی سال بیلو، رمان‌نویس جواب داد: «آقای بیلو به بنده اطلاع داد که در نیمه‌ی دوم زندگیش (دست‌کم تا حدی) به این خاطر توانسته خلاقیتش را حفظ کند که اجازه نداده بخشی از «مطالعات» دیگران شود.»

ریچارد اَودون: «ببخشید – وقت زیادی باقی نمانده.»

منشیِ گیورگی لیگتی: «ایشان فرد خلاقی است، و به همین خاطر بسیار پرمشغله. بنابراین به همان دلیلی که باعث شده شما قصد مطالعه‌ی فرایند خلاق او را داشته باشید، او (متاسفانه) وقت کافی برای کمک به شما در این مطالعه را ندارد. ایشان همچنین مایل بود به اطلاع شما برسانم که دلیل آنکه نامه‌ی شما را شخصا پاسخ نداده آن است که به شدت مشغول تلاش برای تکمیل یک کنسرتو ویولن است که در پاییز عرضه خواهد شد.»

پروفسور مجار با ۲۷۵ فرد خلاق تماس گرفت. یک سوم آنها «نه» گفتند. دلیل‌شان هم کمبود وقت بود. یک سوم هیچ جوابی ندادند، که احتمالا دلیل آنها برای اینکه حتی یک «نه» ساده نگفتند هم همان کمبود وقت و احتمالا نداشتن منشی بوده است.

زمان، ماده‌ی اولیه‌ی خلاقیت است. وقتی جادو و افسانه‌ی نیروی خلاقیت را کنار بزنیم تمام چیزی که باقی می‌ماند تلاش است: تلاش برای متخصص شدن با مطالعه و تمرین، تلاش برای یافتن راه‌حل، تلاش برای فکر کردن و به کمال رساندن، زحمت آزمون و خطا، کار سختِ خلق کردن. خلق کردن کار می‌برد. تمام روز، هر روز. نه آخر هفته می‌شناسد نه تعطیلات. به دل و دماغ ما کاری ندارد. عادت است، اجبار است، وسواس است، حرفه است. وجه مشترک آدم‌های خلاق همین است که وقتشان را چطور صرف می‌کنند. مهم نیست شما چه خوانده‌اید یا آنها چه ادعا می‌کنند، تقریبا همه‌ی خالقین تقریبا همه‌ی وقتشان را روی عملِ خلق کردن می‌گذارند. موفقیت یک‌شبه کم است و شب‌بیداری بسیار.

«نه» گفتن قدرت خلاقه‌ی بیشتری دارد تا ایده و الهام و استعداد روی هم. «نه» محافظ زمان است، کلافی که خلاقیت را از آن می‌بافیم. ریاضیاتِ زمان ساده است: وقت شما کمتر از چیزی است که فکر می‌کنید و نیازتان بیشتر از چیزی است که خبر دارید. به ما یاد نداده‌اند «نه» بگوییم. به ما یاد داده‌اند که «نه» نگوییم. «نه» بی‌ادبانه است. «نه» خودپسندی است، خودخواهی است، دست رد به سینه زدن است، خشونت کلامی است. «نه» را فقط باید به مواد مخدر و غریبه‌های مشکوک گفت.

خالقین نمی‌پرسند که فلان کار چقدر وقت می‌برد، بلکه می‌پرسند چقدر خلاقیت می‌برد. اگر به این مصاحبه، این نامه، این سینما رفتن، این شام با دوستان، این مهمانی، این گردش تابستانی «نه» نگویم چقدر کمتر می‌توانم خلق کنم؟ یک اتود؟ یک بوم؟ یک پاراگراف؟ یک آزمایش؟ بیست خط کد؟ جواب همیشه همین است: «بله» گفتن از کار کم می‌کند. «بله» یعنی کمتر. ما همین‌طوری هم وقت زیادی نداریم. باید به خرید برویم، بنزین بزنیم، به خانواده‌مان برسیم و شغل روزانه‌مان را انجام دهیم.

آدم‌هایی که دست به خلق می‌زنند این را می‌دانند. می‌دانند که دنیا پر از مخدر و غریبه‌های مشکوکی است که می‌خواهند با شکلات گولتان بزنند. می‌دانند که باید «نه» بگویند و می‌دانند چطور با عواقبش کنار بیایند. چارلز دیکنز زمانی دعوت دوستی را رد کرد و چنین نوشت:

«”فقط نیم ساعت وقت می‌برد – فقط یک بعدازظهر – فقط یک شب“ – حرفی که مردم همیشه به من می‌گویند؛ ولی نمی‌دانند که ناممکن است بتوان خود را به تنها صرف زمان مشخص و معینی وادار کرد – یا آنکه نمی‌دانند فکر یک مهمانی گاهی یک روز کامل ذهن را درگیر می‌کند... کسی که به هنری تعهدی دارد باید با رغبت خود را تماما تسلیم آن هنر کند، و دلخوشی‌اش را در آن بجوید. باعث اندوه من خواهد بود اگر تصور کنی که مشتاق دیدارت نیستم، اما چاره‌ای نیست؛ به هر طریق باید راه خود را دنبال کنم.»

«نه» گفتن ما را بی‌خیال و کسل‌کننده و بی‌ادب و بی‌محبت و خودخواه و ضداجتماعی و بی‌توجه و منزوی و انبوهی از توهین‌های دیگر می‌کند. اما «نه» همان چیزی است که ما را به پیش می‌برد.

www.2525.4kia.ir

انتشار : ۵ خرداد ۱۳۹۵

کتاب مسائل حل شده در زمین آمار


کتاب مسائل حل شده در زمین آمار منبعی بسیار مفید برای دانشجویان می باشد، این کتاب که به همت مهندس محمد حسین گندم گون و مهندس مهدی گندم گون نگاشته شده سعی بر انتقال مفاهیم به شیوه ای گیرا داشته است همچنین متخصصان  مرتبط با موضوع با تمرین مدل سازی زمین‌آماری مواجه می ­شوند، به چندین منبع کلیدی نیاز دارد. این کتاب یکی از این منابع به شمار می­ رود. اکثر افراد از مشاهده چگونگی حل مسائل، استفاده می­کنند. مطالعه و تحلیل مسایل، مرور کلی نظریه را فراهم می سازد. بررسی روش حل، مرور کلی از ابزارهای ریاضی و عددی مورد استفاده در رشته را ارائه می­دهد. هدف ما، ارائه مجموعه­ای از مسایل، برخی نظری، برخی عملی است که حوزه­های موضوعی اصلی زمین‌آمار را مشخص می­سازند. این مسائل به منابع خاص کتب درسی و مقالات تخصصی اشاره دارد که در مجموع، توصیف کامل­تری از رشته را ارائه می­نمایند. اکثر این مسائل در برخی از دوره های کارشناسی، دوره های کارشناسی ارشد یا دوره های کوتاه صنعت مورد استفاده قرار می­گیرند. نویسندگان در دانشگاه آلبرتا و دانشگاه استنفورد حضور داشته و در آن تدریس می­ کنند. این مسایل بر تکالیف ارائه شده در این دو دانشگاه که برای نویسندگان مهم هستند، متکی است. این مسائل به منظور تمرکز بر اصول کلیدی و هدف­گیری مخاطبانی که به طور تکنولوژیکی تکامل یافته­اند، اصلاح شده ­اند.

برای تهیه این کتاب لطفا به شماره زیر حاصل فرمایید.

09915824764

 

عوارض جانبی ناچیز واکسن‌های کرونا ممکن است درواقع بسیار جدی باشد


تبلیغات زیاد درباره‌ی پیشرفت‌ها و موفقیت‌های واکسن‌های کووید ۱۹ موجب می‌شود به عوارض این واکسن‌ها توجه نشود و این امر به بی‌اعتمادی و هراس از واکسن می‌انجامد.

پژوهشگران واکسن دانشگاه آکسفورد و شرکت داروسازی آسترازنکا روز دوشنبه نتایج حاصل از کارآزمایی مرحله‌ی اول/دوم را اعلام کردند که نشان می‌دهد محصول آن‌ها شاید بتواند بدون ایجاد آسیبی جدی، دربرابر عفونت ایمنی ایجاد کند. هفته‌ی گذشته نیز، نتایج مشابهی در مقیاس کوچک‌تری برای واکسن کاندیدای دیگری گزارش شد که حاصل همکاری شرکت مادرنا و مؤسسه‌ی ملی بهداشت آمریکا است.

همان‌طورکه این دو گروه‌ و گروه‌های دیگر در حال رفتن به مرحله‌ی نهایی آزمایش هستند، ضروری است مردم درک روشن و متوازنی از این پژوهش‌ها داشته باشند؛ اما در‌این‌باره شروع خوبی نداشته‌ایم. شواهدی که تاکنون حاصل شده است، نشان می‌دهد تحت‌تأثیر تبلیغ درباره‌ی موفقیت و پیشرفت این گروه‌ها قرار گرفته و از توجه به مسائل مهم بازمانده‌ایم. رسانه‌های اصلی و مطبوعات پزشکی به عوارض جانبی بالقوه‌ی این دو واکسن توجهی زیادی نکرده‌اند؛ خصوصا خطر عوارض جانبی ناگواری که حتی اگر تهدیدکننده زندگی نباشند، در روند زندگی افراد اختلال ایجاد می‌کنند. این نوع تبلیغات شدید فقط به ایجاد تصورات نادرست منتج نشده؛ بلکه ممکن است موجب شیوع هراس از واکسن نیز شود.

ماه مه، سی‌ان‌ان در گزارشی گروه آکسفورد را به‌عنوان «تهاجمی‌ترین گروه ازنظر ترسیم گلگون‌ترین تصویر از محصول خود» توصیف می‌کند؛ بنابراین، بحث را با آن‌ها آغاز می‌کنیم. تصویر آکسفورد واقعا چقدر گلگون است؟ مطمئنا این موضوع واقعیت دارد که واکسن مذکور از قابلیت محافظت دربرابر کووید ۱۹ بهره می‌برد؛ اما عوارضی نیز وجود دارد. برای مثال، پس از اینکه اولین کارآزمایی بالینی برای این واکسن در ماه آوریل آغاز شد، پژوهشگران بخش‌ جدیدی به مطالعه اضافه کردند که در آن افراد هر ۶ ساعت یک بار و تا ۲۴ ساعت پس از تزریق استامینوفن استفاده می‌کنند. این مسئله در بازاریابی آن‌ها عنوان نشده است و بحثی درباره‌ی این اقدام غیرعادی در پوشش رسانه‌ها در اوایل تابستان مشاهده نشد. روزنامه‌ها فقط گفتند واکسن در میمون‌های رزوس بی‌خطر بود و عوارض جانبی در آن‌ها به‌همراه نداشت. اگرچه این سیگنالی نگران‌کننده بود، اثر این واکسن روی انسان‌ها چگونه است؟ آیا قرار بود استامینوفن تب و سردرد و کسالت یا تمام موارد مذکور را کاهش دهد؟

گروه آکسفورد نیز استامینوفن را به شرکت‌کنندگان کارآزمایی پیشرفته‌ی مرحله‌ی سوم می‌دهد که اکنون در برزیل در حال انجام است. در مطالعه‌ی مهم دیگر درباره‌ی واکسن که ۱۰ هزار نفر در بریتانیا را شامل می‌شود، اگر دچار آلرژی یا وضعیتی باشید که با مصرف استامینوفن بدتر شود، نمی‌توانید در آزمایش شرکت کنید. اگرچه در کارآزمایی همان گروه که در آفریقای‌جنوبی انجام می‌شود، سخنی از داروی اضافی به‌میان نیامده است.

روزنامه‌نگاران می‌توانستند ماه‌ها پیش بر این مسئله پافشاری کنند. اولین افرادی که واکسن‌ها را دریافت می‌کنند، با دقت انتخاب می‌شوند تا احتمال بروز واکنش منفی در آن‌ها حداقل باشد. اگر واکسن آکسفورد روی آن‌ها اثر بدی داشته باشد، ممکن است برای سایر ما هم خوب نباشد. البته یکی‌دو روز درد موجب نمی‌شود کسی از دریافت واکسن مؤثر کووید ۱۹ اجتناب کند؛ اما اگر قرار باشد چنین چیزی پیش آید، باید برای آن آماده باشیم.

در بیانیه‌ی مطبوعاتی مربوط به نتایج کارآزمایی‌های واکسن آکسفود، به افزایش فراوانی عوارض جانبی اندک در میان شرکت‌کنندگان اشاره می‌شود. اگرچه بررسی مقاله‌ی واقعی نشان می‌دهد این چرخش بازاریابی محسوب می‌شود که از آن زمان در گزارش‌های رسانه‌ای تکرار شده است (عباراتی مانند «عوارض جانبی جزئی» در مطالب منتشرشده در نیویورک‌تایمز، وال‌استریت ژورنال، رویترز و... دیده می‌شود).

مقاله‌های مرتبط:

  • نتایج امیدبخش واکسن کرونای شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد
  • نتایج مثبت کارآزمایی مادرنا: تولید پادتن در تمام ۴۵ نفر دریافت کننده واکسن کرونا
  • شاید واکسن ویروس کرونا به شکل اسپری بینی عرضه شود

بله، واکنش‌های خفیف به‌مراتب از واکنش‌های شدید رایج‌تر بودند؛ اما عوارض متوسط یا شدید نیز رایج بود (به‌اندازه‌ای بد که در زندگی روزمره اختلال ایجاد کند یا به مراقبت‌های پزشکی نیاز داشته باشد). تقریبا یک‌سوم از افرادی که واکسن کووید ۱۹ را دریافت می‌کردند و استامینوفن مصرف نمی‌کردند، دچار لرز شدید، خستگی مفرط، سردرد، کسالت یا تب شدند. نزدیک ۱۰ درصد از افراد دچار حداقل ۳۸ درجه تب شدند و بیش از یک‌چهارم از افراد درد عضلانی متوسط یا شدید را تجربه کردند. این ارقام در گروه جوان و سالم رقم چشمگیری محسوب می‌شود و استامینوفن در بیشتر این مشکلات کمک چندانی نمی‌کند.

نویسندگان مقاله واکسن را به‌عنوان قابل‌قبول و قابل‌تحمل معرفی می‌کنند؛ اما هنوز نمی‌دانیم این واکسن چقدر برای بیشتر مردم پذیرفتنی خواهد بود. اگر روزنامه‌نگاران طرح سؤالات سخت‌تر را شروع نکنند، شرایط کاملی برای پیام‌رسانی ضدواکسن ایجاد خواهد کرد.

مسئله‌ی هشداردهنده‌ی دیگری نیز وجود دارد: کارآزمایی‌های بالینی برای دیگر واکسن‌های کووید ۱۹ دارای گروه دارونما هستند؛ یعنی شرکت‌کنندگانی که تزریق محلول نمکی دریافت می‌کنند؛ اگرچه تنها یکی از کارآزمایی‌های واکسن آکسفورد این رویکرد را دنبال می‌کند. در موارد دیگر، درمان آزمایشی با واکسن مننژیت مقایسه می‌شود. دلایل قانع‌کننده‌ای برای این کار وجود دارد: تزریقات غیردارونما ممکن است علامت‌های نشانگر دریافت واکسن فعال (مانند واکنش پوستی) را تقلید می‌کند و موجب می‌شود کارآزمایی واقعا کورتر شود؛ اما استفاده از آن‌ها با این تردیدها نیز همراه می‌شود که مضرات ناشی ‌از واکسن جدید در میان مضرات حاصل از واکسن قدیمی پنهان شود که در گروه کنترل استفاده می‌شود.

پوشش‌های رسانه‌ای واکسن مادرنا نیز به‌صورت تغذیه‌ی قطره‌ای از داده‌های انتخابی انجام می‌شود. ۱۹ مه، مادرنا یافته‌های مثبت و تکه‌تکه‌ای درباره‌ی نتایج موقت اولین کارآزمایی انسانی ارائه کرد. این شرکت پس‌از‌آن با تبلیغاتی که کرده بود، حدود ۳۰ میلیون دلار از سهام خود را فروخت. با مقاله‌ی هفته‌ی گذشته‌ی مادرنا، نتایج همان گروه از افراد درنهایت رسما منتشر شد.

در همین زمان، این گروه برای کارآزمایی بالینی مرحله‌ی سوم ۳۰ هزار نفر را ثبت‌نام کرد که در آن قرار شد افراد دو تزریق ۱۰۰ میکروگرمی از واکسن کووید ۱۹ را دریافت کنند. براساس بیانیه‌ی مطبوعاتی ماه مه، عارضه‌ی جانبی جدی‌ای برای افراد در آن گروه از دُز خاص وجود نداشت؛ اما مقاله‌ی هفته‌ی گذشته، کل نتایج را نشان می‌دهد: با دریافت دُز دوم واکسن، هرکدام از شرکت‌کنندگان نشانه‌های سردرد یا لرز یا خستگی شدید را نشان می‌دادند و حداقل در ۸۰ درصد موارد، این مشکلات به‌اندازه‌ای بود که فعالیت‌های روزانه‌ی آن‌ها را با اختلال روبه‌رو کند. دراین‌میان، یکی از شرکت‌کنندگان خصوصا دربرابر دُز زیاد واکسن واکنش شدیدی نشان داده بود. وی گفت: «اگر واکنش‌ها حتی نصف چیزی باشد که برای برخی از این واکسن‌ها رایج بود، پس از رسیدن واکسن به اجتماع، فروش آن دشوار می‌شود و تعداد زیادی از مردم تمایلی به تزریق دوم نخواهند داشت.»

درحال‌حاضر در جامعه‌ی آمریکا، اطلاعات نادرست و بی‌اعتمادی فراوانی درباره‌ی واکسن‌های به‌سرعت در حال پیگیری کووید ۱۹ وجود دارد. در این هفته، پیش‌چاپ جدیدی از کین اون‌ووک و همکارانش نشان داد حتی تعداد بسیاری از پرستاران در هنک‌گنگ درباره‌ی دریافت این واکسن‌ها تردید دارند. نویسندگان مقاله می‌گویند ممکن است به‌زودی به واکسنی برسیم؛ اما جوامع آمادگی پذیرش آن‌ را ندارند. اگر شواهد مرتبط با مضرات واکسن آشکارا ارائه نشود، این تردیدها از بین نخواهد رفت. بهتر است درباره‌ی عوارض استفاده از واکسن شفافیت داشته باشیم؛ در‌غیر‌این‌صورت چرا باید به کارشناسان اعتماد کرد.

 

یادگیری دیجیتال در دنیای نو


مدت زمان تقریبی مطالعه: ۲ دقیقه
 

اولین نفع یادگیری دیجتال در همان دیجیتال شدن است. وقتی رسانه از آنالوگ به دیجیتال تغییر وضعیت داد – از حلقهٔ فیلم و نوار کاست، کتاب و پوستر، به وبسایت – خود منابع یادگیری هم تغییر شکل داد. من هم مثل خیلی‌ها ابتدا اهمیت دیجیتال‌سازی رو درک نکردم. تا وقتی که وب جهانی رو تجربه کردم، که حتی در اولین روزهای متن خشک و تصاویر ثابت هم نوید دوران جدیدی برای بشر می‌داد. این اغراق نیست. در مقایسه با دستگاه چاپ گوتنبرگ که نشر کتاب و دانش رو زیر و رو کرد، وب هم گام دیگری در «شکستن سلسله مراتب» بود، و چیزی که بیشتر در دست آدم‌های خاص بود رو در دسترس همه قرار داد.

یک فایدهٔ اساسی یادگیری دیجیتال، برداشتن واسطه است، اینکه یادگیرده می‌تونه مستقیما به چیزی که می‌خواهد دست پیدا کنه. اون عده از ما که سن و سال بیشتری داریم، یادمان هست که برای دیدن یک ویدیو یا صدای یک سخنرانی چه دردسری داشتیم تا نوارش رو به دست بیاوریم. حالا در اینترنت با چند کلیک می‌شه به همهٔ این ویدیوها رسید.

شخصی‌سازی

حالا امروز تلاش‌های زیادی در حال انجامه تا خود تجربهٔ یادگیری رو شخصی‌سازی کنیم. یک مثالش مدرسین شناختی است و نرم‌افزارهای تعاملی پرورش مهارت که دیگر اون شیوهٔ قدیمی «آنقدر تکرار کن تا ملکهٔ ذهنت بشه» رو پشت سر گذاشته‌اند. تعجبی نداره اگر نرم‌افزارهایی ساخته بشه که بتونه تاثیر مثبت تدریس یک‑به‑یک معلم خصوصی رو شبیه‌سازی کنه.

مشارکت و تعامل

شیوهٔ تعاملی یادگیری دیجیتال قدرت اون رو بیشتر هم می‌کنه. فرق زیادی بین منفعل نشستن در کلاس و شرکت فعال در جریان یادگیری هست. فناوری‌هایی مثل AJAX صفحات وب رو بسیار تعاملی کرده.

حسن بزرگ دیگر یادگیری دیجیتال این هست که مشارکت یک نفر در جریان درس مزاحم کس دیگری نمی‌شه و همه می‌تونن دسترسی ۱:۱ به مدرس و محتوا داشته باشن. وقتی بحث‌ها هم آنلاین باشه مشارکت همزمان همهٔ دانشجویان ممکن می‌شه.

مشارکت دیجیتال حالت‌های دیگری از بیان منظور رو هم ممکن می‌کنه، جواب می‌توته شفاهی، نوشتاری یا شکلی باشه. و در آخر مشارکت آنلاین مهمترین جنبهٔ آموزش رو متحول می‌کند: زمان. یک درس پنج دقیقه‌ای دیجیتال و آنلاین یعنی همهٔ دانشجویان پنج دقیقه فکر می‌کنن و جواب می‌دن، که در مقایسه با روش نوبتی کلاس‌های سنتی وقت خیلی بیشتری صرفه‌جویی می‌شه.

همکاری

یکی از شکوه‌های همیشگی از «کامپیوتر» این هست که مردم رو منزوی کرده. به نظرم دیگر این اتهام رو می‌شه کنار گذاشت، چون امروز دیگر رسما همهٔ مردم به همراه مادربزرگشان عضو یک شبکه اجتماعی هستند. این ارتباط انسان به انسان چیزی است که فناوری ایجاد کرده و برای یادگیری دیجیتال هم مفید هست.

کامپیوتر کاری کرده که مدیریت بحث در کلاس برای هدر نرفتن زمان محدودش جای خود رو به تشویق به گفتگو و تعامل هر چه بیشتر داده. و هر کسی هر چه یاد می‌گیره رو میاره و در اختیار دیگران می‌گذاره.

جوامع و سرویس‌های یادگیری دیجیتال جان تازه‌ای در یادگیری دمیده‌اد و امروز بهره‌وری و عمق و سرعت لون دیگر قابل مقایسه با روزگار گذشته نیست.

انتشار : ۵ خرداد ۱۳۹۵

این زندگی شگفت انگیز


مدت زمان تقریبی مطالعه: ۲ دقیقه
 

امروز من مثل میلیون‌ها نفر دیگه توی یه جعبه فلزی خیلی راحت به سر کار اومدم که از عصارهٔ فسیل ۶۰ میلیون ساله نیرو می‌گیره (که بهش می‌گیم بنزین).

به لطف دستگاه‌های پرنده‌ای که دور زمین می‌چرخن (و بهش می‌گیم جی.پی.اس) تونستم از ترافیک نامنتظره فرار کنم، چون روی ابررایانهٔ از جنس شیشه و فلزی به اندازهٔ یه تکه صابون که توی جیبم دارم (و بهش می‌گیم گوشی) راه رو به من نشون دادن.

ابررایانهٔ جیبی من – به طرز عجیبی – با تمام دانش بشری ارتباط بی‌سیم داره. تمام دانش بشری هم – به طرز عجیبی – رایگانه. و من می‌تونم به همون سرعت تایپ کردن در تمام این دانش جستجو کنم.

هیچ‌کدوم این شگفتی‌ها دیگه حتی به چشم مردم هم نمیاد.

شغل من برنامه‌نویسیه، که یعنی می‌تونم زندگی مردم رو کمی بهتر کنم؛ با کاری که بخش عمده‌اش فکر کردنه و گاهی هم چند تا دکمه روی یه صفحه فشار می‌دم. و به طرز شگفت‌انگیزی برای این کار پول هم می‌گیرم.

توی فروشگاه موز می‌خرم، موزی که برای راحتی من هشت هزار کیلومتر حمل شده تا به اینجا رسیده ولی هنوز تازه و خوشمزه است، و اونقدر ارزونه که اصلا به قیمتش نگاه نمی‌کنم (کیلویی ۴ تومن؟) غذا می‌خورم بدون اینکه حتی بهش فکر کنم که شایدآلوده یا سمی یا کشنده باشه. یه مرغ چاق و چله و خوشمزه می‌خرم – محصول هزاران سال پرورش نژاد با وسواس توسط انسان – و یه دستگاه با اشعه قرمز چیزهایی که انتخاب کردم رو اسکن می‌کنه و قیمتش رو به من می‌گه، تا با یه تکه کارت پلاستیکی نازک پولش رو بدم. اگر پول کم بیارم، صدها موسسه مالی هستن که می‌تونم به ازای یه کم بهره ازشون کمی پول وام بگیرم.

از همه بهتر، می‌دونم که در میان این همه شگفتی جایگاه خودم رو دارم، و بیشتر آدم‌هایی که دور و برم می‌شناسم هم همین‌طور. همین که تا فروشگاه رفتم و خرید کردم، کمک کرده برای صدهزار نفر یا بیشتر شغل ایجاد بشه؛ از آشپز تا مهندس، از قفسه‌چین فروشگاه تا طراح لوگو. بعضی از این آدم‌ها توی شغل رویایی خودشون کار می‌کنن، و گرچه بیشترشون این‌طور نیستن ولی باز هم ما خیلی سعادتمندتر و مرفه‌تر از زمانی هستیم که کلبه‌های گلی خودمون رو می‌ساختیم و از باغچهٔ پشت خونه سبزی می‌چیدیم.

آیا این دنیای بی‌نقصیه؟ نه. خیلی‌ها مورد استثمار قرار می‌گیرن، و بیشتر آدمها از امکانات ساده هم محرومن. من زاغه‌های آفریقا، هند، و آمریکای جنوبی رو دیده‌ام. خوب می‌دونم که از آدم‌های خوشبخت دنیا هستم.

اما روزگاری، من هم حتما نمی‌تونستم بخت بلندی داشته باشم. اگر به کل تاریخ بشر نگاه کنی، الگویی به چشم می‌خوره. نموداری از حقوق زنان، یا درآمد هر فرد، ‌یا طول عمر آدم‌ها در طی هزار سال گذشته بکش. زندگی یه بچهٔ امروزی رو با یه بچهٔ پنجاه سال پیش مقایسه کن. به این نگاه کن که برای آدمی که توی یه کشور توسعه‌یافته زندگی می‌کنه چقدر احتمالش کمتره که به جنگ فراخونده بشه، یا سر زایمان بمیره.

شکی نیست که این نمودار هم پستی و بلندی‌هایی داره، اما به‌طور کلی دنیا همیشه رو به بهتر شدنه، و به این زودی‌ها هم دست از پیشرفت بر نمی‌داره.

همین که الان می‌تونی این نوشته رو بخونی، یعنی در درخشان‌درین دوران تاریخ زندگی می‌کنی. و از همه جالب‌تر اینکه، بیشتر ما هیچ‌وقت حتی متوجهش هم نمی‌شیم.

www.2525.4kia.ir

انتشار : ۵ خرداد ۱۳۹۵

هفت کاری که موفق ها برای حفظ ارامش انجام می دن


 

استرس نقش بزرگی در زندگی خیلی از آدم‌ها داره، و وقتی کسی چنین مشکلی داره بد نیست که ببینه ریشهٔ این استرس چیه و چطور می‌تونه جلوش رو بگیره. حیرت‌انگیزه که چقدر پژوهش و چقدر دانش عمومی در این‌باره وجود داره که مردم برای حفظ آرامششون ازش کمک نمی‌گیرن. در اینجا هفت روش خیلی موثر که آدم‌های موفق برای حفظ آرامش به کار می‌بندن رو می‌گم.

۱. قدردان باش

موفق‌ترین آدم‌ها، با ارزش دادن به چیزی که دارن آرامش خودشون رو حفظ می‌کنن نه اینکه مرتب دنبال چیز جدیدتری باشن، و این رو درک می‌کنن که قدر چه چیزهایی در زندگی‌شون رو باید بدونن. شاید فقط یک‌چهارم موفقیت کاری آدم وابسته به هوشش باشه. سه‌چهارم دیگه به این بستگه داره که چقدر به رفتارت اهمیت می‌دی، چقدر با دیگران ارتباط برقرار می‌کنی، و اینکه چقدر استرست رو کنترل می‌کنی.

۲. خوشبین باش

فکرهای خوب احتمال کمتری داره به استرس آلوده بشن، و به همین خاطر هست که آدم‌های موفق با تمرکز روی فکرهای خوب خودشون رو آروم نگه می‌دارن. تو هم همین کار رو بکن و وقتی فکرت درگیره یا اضطراب داری به یه چیز مثبت فکر کن و مدتی مشغولش باش. اون فکر مثبت می‌تونه اتفاقی باشه که منتظرشی، یا یه خاطرهٔ شاد، یا چیزی شبیه به اینها. خودت می‌بینی که کمی خیال‌پردازی چقدر برای آدم مفیده.

۳. صبور باش

عجله کار شیطونه. وقتی که می‌بینی اگر کارها به روال عادی خودش طی بشه چقدر کار می‌شه انجام داد، چرا الکی بی‌قراری می‌کنی؟ یاد بگیر که کمتر عجله به خرج بدی. اگر واقعا اضطراب داری، کمی از سرعت کارهای اون روز کم کن. وقت اضافی توی برنامه‌ات بچین و وقتی مشغول کار نیستی سر خودت رو گرم کن. شاید بهتر باشه سراغ وقت‌تلف‌کنی بزرگی مثل فیسبوک نری، اما یه چیز کوچیک که حواست رو کمی پرت کنه دقیقا همون چیزیه که لازم داری.

۴. سخت کار کن

وقتی مغزت مشغول حل مساله است، دیگه جای زیادی برای بی‌قراری و اضطراب نداره. آدم‌های موفق برای حفظ آرامششون می‌رن سراغ یکی از چیزهایی که معمولا توش مهارت خوبی دارن: سخت کار کردن. تمرکز روی یه کار که توجه کاملت رو می‌طلبه کمکت می‌کنه که آرامشت رو حفظ کنی. اگر کاری نداشته باشی که درگیرت کنه، راهی پیدا کن که درگیرکننده بشه. بعد خودت رو به حدی در کار غرق کن که نه فقط آرومت کنه، بلکه روز کاری هم قبل از اون که بفهمی تموم بشه.

۵. شبانه‌روزی کار نکن

آدم‌های موفق برای حفظ آرامش کارشون رو همون جایی انجام می‌دن که باید: سر کار. بعد از اینکه از دفتر بیرون اومدن برای باقی روز دیگه رهاش می‌کنن. این یعنی کار اضافه با خودت خونه نبری، و حتی اگه لازم بود گوشیت رو چند ساعتی خاموش کنی. اگر داری هر ۵ دقیقه ایمیلت رو چک می‌کنی، واقعا ساعت کاریت تموم نشده. فقط داری روز کاری خودت رو کش می‌دی بدون اینکه براش اضافه حقوق بگیری.

۶. همیشه آماده باش

آماده بودن کلید موفقیته، و همین‌طور کلید زندگی بدون اضطراب. آدم‌های موفق برای اینکه آرامش خودشون رو حفظ کنن همیشه برای هر چیزی که ممکنه پیش بیاد خودشون رو آماده می‌کنن. اگر قراره ارائه انجام بدی، برای حفظ آرامش خودت هم که شده جلوتر تمومش کن و حسابی تمرین کن. یکی از دلایلی که آدم‌ها آرامش ندارن همینه که برای کاری که اون روز می‌خوان انجام بدن آماده نیستن. پس همیشه آماده باش.

۷. راضی‌ باش

راضی بودن، هم از خودت و هم از دنیای اطراف، یکی از بهترین راه‌هاییه که آدم‌های موفق ازش آرامش می‌گیرن. رسیدن به رضایت اصلا راحت نیست. برای رسیدن بهش لازمه که خودت رو درک کنی، درک کنی که قدرت چه کارهایی رو داری و چه چیزهایی از کنترلت خارجه. برای رسیدن به رضایت هیچ راه واحدی وجود نداره؛ کافیه به هزاران کتاب موفقیت و راز زندگی توی کتاب‌فروشی‌ها نگاهی بندازی تا این رو بفهمی. وقتی تو تلاش خودت رو بکنی و راه‌های مختلف رو امتحان کنی بالاخره یکی جواب می‌ده. اگر بتونی به خودت یاد بدی که راضی باشی، زندگی و به خصوص کار برات خیلی راحت‌تر می‌گذره.

www.2525.4kia.ir

انتشار : ۴ خرداد ۱۳۹۵

6راه که مهارت شغلی خود را بالا ببرید


۶ راه که مهارت شغلی خودتان را بالا ببرید

در بعضی شرکت‌ها رییس مرتبا به تو پیشنهاد می‌دهد که در کنفرانس و کارگاه شرکت کنی یا فرصت‌هایی برای یادگیری در کنار کارت فراهم می‌کند. ولی شغل‌هایی هم هستند که برای تکمیل مهارت‌هایت باید به خودت متکی باشی.

حتی اگر سازمان یا شرکت تو هزینهٔ آموزش را پرداخت نمی‌کند (یا آموزش را ارائه نمی‌دهد)، کارهای مختلفی هست که می‌توانی انجام دهی تا راه خودت را به سمت ارتقای مقام بعدی باز کنی یا شایستگی و تخصص خودت در شاخهٔ کاری‌ات را حفظ کنی. و – حتی از آن بهتر – بیشتر این کارها هیچ هزینه‌ای ندارد.

۱. کتاب، مقاله، و اتاق گفتگو بخوان (یا گوش بده)

مطالعه خیلی مهم است، و چه وبلاگ‌های کوتاه بخوانی و چه کتاب، تاثیر خودش را می‌گذارد. پس به جای اینترنت‌گردی روزانه، محتوایی را بخوان که به تو یاد می‌دهد، اطلاعات می‌دهد، و تو را با ابزارها و مهارت‌ها و آدم‌های جدید آشنا می‌کند.

برای شروع، ۳۰ دقیقه در روز برای یاد گرفتن دربارهٔ پیشهٔ خودت از پیشروها و متفکرین آن وقت بگذار. موقع کتاب خواندن از ضمیمه‌‌ها و یادداشت‌ها استفاده کن و ببین نویسنده اطلاعاتش را از کجا گیر آورده است و چطور در شاخهٔ خودش پژوهش می‌کند و یاد می‌گیرد. همین‌طور می‌توانی متخصصین شاخه‌ات را در لینکدین یا توییتر دنبال کنی و ببینی چه محتوایی به اشتراک می‌گذارند، خودشان چه شرکت‌هایی را دنبال می‌کنند، یا در چه گروه‌هایی هستند. و در آخر، فقط دنبال آدم‌ها نباش، شرکت‌ها و سازمان‌ها هم اطلاعات خوبی منتشر می‌کنند! شرکت‌های مختلف در زمینهٔ کار خودشان وبلاگ‌هایی دارند که با خواندن آن می‌توانی دربارهٔ مهارت‌های اساسی آن شاخه یاد بگیری.

حس می‌کنی وقت کافی برای نشستن و خواندن نداری؟ در مسیر رفت‌و‌آمد، موقع ورزش یا حتی کارهای خانه به پادکست‌ها و رادیوهای آنها گوش کن. سرویس‌هایی مثل ناملیک و شنوتو هم وجود دارد که برخی از چنین مطالبی را به شکل صوتی در اختیار ما می‌گذارند.

۲. به یک سازمان صنفی و حرفه‌ای ملحق شو

سازمان‌ها و شرکت‌های حرفه‌ای منابع فوق‌العاده‌ای هستند که اغلب نادیده گرفته می‌شوند. خیلی از آنها آموزش و کنفرانس فراهم می‌کنند و افراد حرفه‌ای را به منتورهایی وصل می‌کنند که می‌توانند آنها را راهنمایی کنند، و برای شروع کار در شاخهٔ خودت هم کمی اعتبار به تو می‌دهند. با این کار نه فقط به اخبار درجه یک صنعت خودت که به آدم‌های سازندهٔ آن خبرها هم دسترسی داری. بازی برد-برد!

به علاوه می‌توانی عضو گروه‌های غیررسمی در فیسبوک و لینکدین هم بشوی. در چنین فضایی آدم‌ها معمولا کمتر می‌ترسند که سوال کنند یا در گفتگوها شرکت کنند – پس هر چیزی که دوست داری درباره‌اش یاد بگیری، بپرس!

۳. آموزش ببین

به لطف اینترنت، کلاس برداشتن هیچوقت آسان‌تر از این نبوده. یک منبع خوب خارجی Coursera است، بسترهٔ آنلاینی برای برداشتن کلاس از بهترین دانشگاه‌ها. و فرانش (کائسنای سابق) هم تلاش می‌کند منابع خوب و باکیفیت برای یادگیری فنون مختلف به زبانی راحت به فارسی تولید کند و در اختیار شما بگذارد. حتی در چنین بستره‌هایی فرصت شبکه‌سازی با اساتید و دیگر دانشجویان وجود دارد!

البته یادت باشد، هدف تو این است که یک مهارت خودت را پروش دهی یا در زمینهٔ خاصی متخصص شوی. برداشتن دوره‌هایی با موضوعات متنوع وسوسه‌انگیز است، ولی برای شروع اول سعی کن روی یک حوزهٔ خاص تمرکز کنی.

۴. در رویدادها شرکت کن

حتی اگر شرکت تو از رویدادهای یادگیری حمایت نمی‌کند، نهادهای دیگری هستند که این کار را بکنند. برای مثال کارگاه‌هایی که کانون کارآفرینی ایران برگزار می‌کند و کنفرانس وب و موبایل ایران و جلساتی مثل همفکر فرصت‌های خوبی برای یادگیری و شبکه‌سازی و آشنایی با همقطاران و حرفه‌ای‌های شاخهٔ خودت است. می‌توانی رویدادهای مختلف را در سایت evand پیدا کنی و ببینی کدام برای یادگیری مهارت کاری و ارتباط‌سازی به دردت می‌خورد.

۵. به محیط کارت دقت کن

حتی اگر شرکت شما محدودیت بودجه داشته باشد، باز هم فرصت یادگیری مهارت‌های جدید در همان جایی که روزانه کار می‌کنی را دست‌کم نگیر. به محیط کارت دقت کن و ببین همکارانت چه می‌کنند. آیا پروژه‌ها و مسائلی هست که علاقمند باشی بیشتر درباره‌شان یاد بگیری؟ از اعضای تیم یا بخش خودت بپرس که آیا می‌توانی در کاری کمک‌شان کنی یا حتی یک روز همراه کسی باشی. مثلا فرض کن که کار تو نوشتن مطالب بلاگ است، مسئولیت انتشار آن در دنیای بیرون با تیم بازاریابی است. می‌توانی – رایگان! – دربارهٔ SEO و شبکه‌های اجتماعی یاد بگیری! فقط کافی است کنار هم‌تیمی‌ات بنشینی و موقع چای یا ناهار با او گپ بزنی.

۶. کار داوطلبانه

خیلی خب، شاید شرکت تو نخواهد در پروژه‌ای شرکت کنی که در تخصص لازمه برای آن تجربهٔ کمی داری، اما خیلی اوقات سازمان‌های کار داوطلبانه وجود دارند که به شدت نیازمند نیرو هستند و مشکلی با این ندارند که کار را در حین انجام آن یاد بگیری. به علاوه، سازمان‌های مختلف روش‌های مختلفی دارند، پس با کار کردن در یک جای جدید – بله، حتی بدون دستمزد – می‌توانی روش‌های جدیدی برای انجام کار یاد بگیری.

وال‌استریت ژورنال اخیرا گزارش داد که ٪۶۷ درصد مشاغل متوسط احتیاج به تسلط به یک نرم‌افزار صفحه‌گسترده مثل مایکروسافت اکسل دارند. خیلی از موسسه‌های غیرانتفاعی هم از همین برنامه‌های ساده استفاده می‌کنند و این فرصت خوبی است که توانایی‌های خودت را گسترش بدهی. و البته به جامعه هم خدمت کنی.

مسئولیت اینکه چه مهارت‌هایی داری با خود تو است، نه شرکت تو. برای کسب بهترین نتیجه، یک حوزهٔ تخصصی انتخاب کن، یک برنامه بریز، و مرتبا تمرین کن.

www.2525.4kia.ir

انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

کتاب مسائل حل شده در زمین آمار


عنوان:

مسائل حل شده  زمین آمار

نویسنده :

دانیل و همکاران وی …

مترجمین:

محمد حسین گندم گون،مهدی گندم گون

Title:

Solved Problems in Geostatistics

Oy Leuangthong, K. Daniel Khan, Clayton V. Deutsch

شرح کتاب:

این کتاب منحصر به فرد، زمین آمار Geostatistics را بصورت حرفه ای به شما یاد می دهد.زمین آمار یک ابزار پژوهشی و کاربردی در حوزه های زمین شناسی،جغرافیا،محیط زیست،معدن،منابع طبیعی و کشاورزی و…می باشد.

کتاب فوق یک مجموعه ای کامل و ارزشمند و سازمان‌یافته از مسایل عملی مرتبط با زمین آمار Geostatistics است که به خواننده اجازه می‌دهد تکنیک‌های آماری را برای مدل‌سازی داده‌های زمین‌شناسی در علوم زمین‌شناسی به کار گیرد و تا سطح حرفه ای آن را بیاموزد.

کتاب فوق از مباحث پایه ای آمار شروع می شود و تا مباحث پیشرفته زمین آماری پیش می رود.و بعد به تمامی مباحث مرتبط به درون یابی می پردازد.تمام توابع کاربردی و کارهای عملی مرتبط با توابع را به شما در قالب مثال های کاربردی آموزش می دهد.

آموزش کاربردی زمین آمار

در این کتاب ایتدا در هر بخش مفاهیم اصلی را ارایه می‌دهد وسپس، پیش‌زمینه و فرضیات به طور خلاصه بیان می‌شوند و پایه‌ای جامع را برای شروع کار بر روی مساله فراهم می‌کنند. یک برنامه راه‌حل، مراحل و ملاحظاتی را نشان می‌دهد که باید هنگام کار با تمرین انجام شود، و راه‌حل به خواننده اجازه می‌دهد تا کار آن‌ها را بررسی کند. در نهایت، بخش نظرات اصول اساسی و جنبه‌های قابل‌توجه این مشکل را برجسته می‌کند.

این کتاب پر است از داده های تمرینی و تازه وب سایتی بصورت انلاین برای این کتاب طراحی شده که شما می توانید از آن داده های استفاده کرده تا مباحث زمین آماری Geostatistics را بهتر یاد بگیرید.

برای تهیه این کتاب لطفا به شماره زیر حاصل فرمایید.

09915824764

 

 

بهترین مواد غذایی برای رفع حساسیت فصلی


 

بهترین مواد غذایی برای رفع حساسیت فصلی

 

حساسیت های فصلی بسیاری از افراد را درگیر خود کرده است و اگر چنین مشکلی ندارید باید بگوییم خیلی خوش شانس هستید. اما از آنجا که هر مشکلی راه حلی هم دارد، غذاهایی هستند که دارای خواص ضد حساسیت هستند و به بدن در واکنش به حساسیت کمک می کنند.
نمی دانید باید از کجا شروع کنید؟ می خواهیم این غذا ها را به شما معرفی کنیم تا کارتان ساده شود. فقط مطمئن شوید که به اندازه کافی استفاده می کنید تا نتیجه بگیرید. بیشتر متخصصان توصیه می کنند اینگونه غذاها را سه ماه قبل از فصلی که حساسیتتان در آن اوج می گیرد استفاده کنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.
۱- گردو یا بذر کتان

گردو و بذر کتان هر دو حاوی دوز بالایی از چربی های سالم امگا ۳ هستند و می توانید آنها را به انواع آب میوه و اسموتی نیز اضافه کنید. اسید چرب های سالم امگا ۳ وقتی به برنامه غذایی اضافه می شوند می توانند از التهاب جلوگیری کنند. التهاب یکی از عوامل اصلی واکنش های آلرژیک در بدن است.
۲- ماست دارای باکتری های فعال

باکتری پروبیوتیک موجود در ماست می توانند به کاهش حساسیت کمک کند. از ماست می توانید به شکل های مختلف استفاده کنید و آوردنش به داخل برنامه غذایی اصلا کار مشکلی نیست.
۳- انگور قرمز

آنتی اکسیدان های موجود در انگور قرمز یکی از بهترین ضد التهاب ها هستند. و همانطور که قبلا گفته شد پایین آمدن سطح التهاب به کاهش آلرژی نیز کمک می کند.
۴- گیلاس

گلاس حاوی مقادیر فراوان ویتامین C و کورستین است. پس هر زمان فصلش شد این میوه خوش طعم و آبدار را از دست ندهید.
۵- چای سبز

کافئین دریافتی از قهوه و چای سبز هر دو می توانند به عنوان آنتی هیستامین در بدن کار کنند. با این حال چای سبز بیشتر می تواند کمک کند.
۶- پرتقال

همانطور که بیشتر ما می دانیم، پرتقال حاوی مقدار زیادی ویتامین Cاست. تحقیقات نشان داده مقدار زیاد ویتامین C می تواند با به حداقل رساندن علائم جلوی حساسیت را بگیرد، هیستامین را در بدن کاهش می دهد و به شکسته شدن هرچه سریعترش کمک می کند که در نهایت باعث تسکین آلرژی است.
۷- سیب

اگر می خواهید آب سیب بگیرید پوستش را هم اضافه کنید. سیب ها به خاطر ویتامین C که دارند از بهترین ها به حساب می آیند. همچنین پوست سیب حاوی کورستین است که آن هم برای جلوگیری از حساسیت مفید است.
اگر برای مبارزه با حساسیت به موارد بیشتری احتیاج دارید می توانید از مواردی مانند سیر، ترب کوهی و سالمون در برنامه خود استفاده کنید. هر کدام از این غذاها نیز سرشار از مواد ضد حساسیت است.

انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

گران قیمت‌ترین ماده تولید شده در جهان/گرمی478/000/000/000 تومان


 

گران قیمت‌ترین ماده تولید شده در جهان/گرمی ۴۷۸,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

 

دسته : نانو

دانشمندان دانشگاه آکسفورد اعلام کردند در آزمایشگاهی موفق به تولید گران‌قیمت‌ترین ماده جهان شده‌اند که هر گرم از آن ۱۴۵ میلیون دلار ارزش دارد.

براساس گزارش ایندیپندنت، این ماده در آزمایشگاهی به نام Designer Carbon Materials تولید می‌شود و 200 میکروگرم از اولین نمونه‌ این ماده که اندوفولرن ( endofullerenes ) نامیده می‌شود، به قیمت 32 هزار دلار به فروش رفته‌است. (یک میکروگرم برابر یک میلیونیوم از گرم است). 200 میکروگرم برابر یک پانزدهم وزن یک دانه برف یا یک سوم وزن تار موی انسان است.

این ماده که اولین بار در سال 1985 کشف شد، نانوسازه‌های کربنی کروی هستند که از قفسه‌ای محکم از فلورن متشکل از 60 اتم کربن، ساخته شده‌اند که درون این قفس مولکول‌های ساده‌ای مانند نیتروژن، فسفر و هلیوم به دام افتاده‌اند.

این ماده تنها گران‌قیمت نیست، زمانی که مولکول درون آن نیتروژن باشد از توانایی تحول ثبت بسیار دقیق زمان برخوردار می‌شود،‌ زیرا از دوره چرخش الکترونی طولانی برخوردار است. دانشمندان اکنون درحال مطالعه روی احتمال استفاده از این ماده در ساعت‌های اتمی، دقیق‌ترین سیستم‌های سنجش زمان در جهان،‌هستند و دانشمندان آکسفورد انتظار دارند در آینده با استفاده از این ماده گرانقیمت بتوانند تمامی تجهیزات را دقیق‌تر از همیشه بسازند.

این از آن رو است که اندوفولرن‌ها از توانایی کوچک‌سازی ساعت‌های اتمی از ابعادی برابر یک کمد تا یک ریزتراشه برخوردارند، به این شکل می‌توان به راحتی یک ساعت اتمی را روی گوشی موبایل نصب کرد یا آن را با تجهیزات GPS تلفیق کرد. در این صورت می‌توان سیستم‌های GPS با دقت میلیمتری ایجاد کرد، درحالی که میزان دقت سیستم‌های موقعیت‌یاب امروزی از یک تا 5 متر است.

تصاویری که ساختار کربنی این ماده را نشان می‌دهد

کوچک‌سازی ساعت‌های اتمی در فناوری کارایی‌های زیادی خواهد داشت و یکی از آشکارترین آنها کنترل کردن خودروهای خودکار خواهد‌بود. درصورتی که این ساعت‌ها درون سیستم‌های موقعیت‌یاب خودروها گنجانده شوند، می‌توان از بروز تصادف میان خودروهای خودکار جلوگیری کرد.

تنها ماده دیگری که می‌تواند با قیمت نجومی اندوفلورن رقابت داشته باشد، ضد‌ماده است، که براساس تخمین‌های ناسا هر گرم آن 61 تریلیارد دلار قیمت خواهد‌داشت، اما تا‌به‌امروز کسی موفق به ساخت یا دستیابی به این ماده نشده‌است.

منبع:medadtrash.ir

انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

آموزش کامل نصب ویندوز 10


 


 

سلام به همه شما دوستان و همراهان همیشگی مداد تراش

در این آموزش قصد داریم نصب نسخه تکنیکال ویندوز 10 یا همان Windows 10 Technical Preview را به شما دوستان آموزش دهیم. در این آموزش ما از نسخه 64 بیتی ویندوز 10 استفاده کردیم و نصب آن را بر روی VirtualBox انجام دادیم. اما در این آموزش تنها به فرایند نصب ویندوز 10 می پردازیم. همان طور که می دانید این نسخه از ویندوز تنها جهت تست ارائه شده و مناسب جایگزین کردن آن با ویندوز های دیگر نیست و بهتر است که بر روی سیستم های مجازی ساز نصب شوند. از نصب ویندوز 10

برای نصب ویندوز 10 شما نیاز به یکی از نسخه های 32 یا 64 بیتی ویندوز 10 دارید.

 

شروع نصب ویندوز 10

کامپیوتر (یا ماشین مجازی) را با DVD ( یا فایل ISO ) ویندوز 10 بوت می کنیم تا به صفحه زیر برسیم:

آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 01

آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 01

در این صفحه تنظیمات مربوط به زبان، فرمت نمایش زمان و پول و صفحه کلید را انجام می دهیم و Next می کنیم.

در مرحله بعد بر روی Install کلیک می کنیم.آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 02

متن لایسنس را مطالعه کرده! و لایسنس را Accept کرده و Next می کنیم.آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 03

در مرحله بعد Custom را انتخاب می کنیم.آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 04

در این مرحله باید پارتیشن مناسب برای نصب ویندوز را مشخص کنید. اگر نصب را در محیط واقعی ! ( نه محیط مجازی ) انجام می دهید، لطفا بیشتر دقت فرمایید!!آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 05

آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 05

حداقل فضا برای نصب ویندوز 10 حدود 8.8گیگ می باشد. پارتیشن مناسب را انتخاب کرده و Next می کنیم تا فرایند نصب آغاز شود. (تصویر زیر)آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 06

پس از پایان مرحله Installing Windows وارد Setting می شویم.آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 07

آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 07

بر روی Use express setting کلیک می کنیم تا تنظیمات پیش فرض برای Setting اعمال شود. در صورتی که می خواهید پیشفرض ها را تغییر دهد می توانید Customize را انتخاب کنید، در این صورت چند مرحله دیگر به کار شما افزوده خواهد شد.

پس از این مرحله شما Account خود را راه اندازی خواهید کرد :آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 08

در این قسمت از ما می خواهد که در اکانت مایکروسافت خود Sing in کنیم و یا در صورتی که اکانت نداریم، یک اکانت جدید بسازیم.


آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 09

در صورتی که اینترنت و اکانت مایکروسافت دارید می توانید آن را وارد کنید و با آن لاگین کنید. اما در صورتی که اینترنت ندارید و یا اینترنت دارید ولی نمی خواهید با اکانت مایکروسافت وارد شود به روش زیر عمل کنید:

ابتدا سعی کنید اینترنت نداشته باشید !

سپس فیلد مربوط به اکانت مایکروسافت را پر کنید ( این فیلد می تواند به صورت "همینجوری" هم پر شود ! )

در مرحله بعد بر روی Next کلیک می کنیم تا به صفحه زیر منتقل شویم :

 

آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 10

در مرحله بالا بر روی continue without a Microsoft account کلیک می کنیم تا وارد صفحه زیر شویم:آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 11

در مرحله متناظر با تصویر بالا بر روی Create a local account کلیک می کنیم. ( و یا /: )

سپس باید Username و Password را وارد کنیم تا اکانت Local ایجاد شود. (تصویر زیر)آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 12

آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 12

و سرانجام Finish .

و این هم تصویری از محیط ویندوز 10 پس از نصب :آموزش کامل نصب ویندوز 10- Installing Windows 10 - تصویر 13

امیدوارم این آموزش برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.

با سپاس از همراهی شما

انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

آموزش نصب ورجیستر نرم افزارها


 

 

 

آموزش نصب و رجیستر نرم افزارها

در زیر آموزش نصب و رجیستر نرم افزارها با استفاده از فایل های مختلف آموزش داده شده است که شما می توانید با توجه به نوع فایل رجیستر نرم افزارها، از هر یک از روش های زیر برای رجیستر برنامه ی مورد نظر استفاده کنید.


آموزش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Crack:
1 – از قطع بودن اتصال سیستم به اینترنت مطمئن شوید و تا پایان مراحل زیر به اینترنت متصل نشوید.
۲ – با اجرای فایل .exe یا .msi به نصب نرم افزار بپردازید.
۳ – بعد از پایان مراحل نصب نرم افزار آنرا اجرا نکنید و سیستم را رستارت نمایید.
۴ – بعد از بالا آمدن سیستم بدون آنکه نرم افزار را اجرا کنید وارد پوشه ی Crack شوید و محتویات موجود در این پوشه را در محل نصب نرم افزار کپی نمایید.
۵ – پس از کپی محتویات ممکن است با اخطار تکراری بودن فایل رو به رو شوید که در این صورت گزینه تایید و جایگزین کردن فایل جدید را انتخاب نمایید.
۶ – نرم افزار با موفقیت رجیستر شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کرک نرم افزار هرگز نباید آنرا اپدیت کنید.

نکته:
گاهی در روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Crack، ممکن است برنامه ی مورد نظر به طور کامل رجیستر نشود و پس از اجرای نرم افزار پنجره ی مربوط به لایسنس برنامه نمایان گردد.
در اینگونه موارد دو حالت رخ می دهد:
حالت اول: در این حالت با توجه به اطلاعاتی که در پنجره ی لایسنس برنامه از شما خواسته شده اقدام به وارد کردن اطلاعات دلخواه در کادرهای خالی نمایید.
به عنوان مثال: در پنجره ی لایسنس برنامه کادرهای نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل، سریال و … خالی هستند، بدین ترتیب شما باید نام، نام خانوادگی و ایمیل خودتان یا مشخصات جعلی را وارد نمایید و همچنین برای سریال نیز می توانید از ارقام مختلف مانند ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ استفاده کنید.
حالت دوم: در پوشه ی مربوط به نرم افزار دانلود شده علاوه بر فایل Crack، فایل های دیگری نظیر Serial.txt یا Keygen.exe یا Patch.exe نیز وجود داشته باشند که در اینصورت پس انجام مراحل رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Crack، می بایست با توجه به نوع فایل (Serial.txt یا Keygen.exe یا Patch.exe)، از روش رجیستر مربوط به آن نیز برای رجیستر برنامه استفاده نمایید.
به عنوان مثال: نرم افزاری که دانلود کرده اید علاوه بر فایل Crack، دارای فایل Keygen.exe نیز می باشد، در اینجا ابتدا شما با استفاده از روش Crack، برنامه را رجیستر کرده و سپس توضیحات روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Keygen.exe را مطالعه کرده و طبق آن عمل می نمایید.

 

آموزش رجیستر نرم افزار با استفاده از Serial.txt:
1 – از قطع بودن اتصال سیستم به اینترنت مطمئن شوید و تا پایان مراحل زیر به اینترنت متصل نشوید.
۲ – با اجرای فایل .exe یا .msi به نصب نرم افزار بپردازید.
۳ – بعد از پایان مراحل نصب نرم افزار آنرا اجرا نکنید و سیستم را رستارت نمایید.
۴ – بعد از بالا آمدن سیستم بدون آنکه نرم افزار را اجرا کنید فایل .txt را اجرا نمایید که در اینصورت پنجره ی Notepad نمایان می شود.
۵ – این پنجره را نبندید و نرم افزار را اجرا نمایید.
۶ – وارد قسمت رجیستر نرم افزار شوید و اطلاعاتی که در پنجره ی Notepad قرار گرفته اند را در کادرهای خالی پنجره ی رجیستر نرم افزار وارد نمایید. (میتوانید از کلیدهای ترکیبی Ctrl+C برای Copy و Ctrl+V برای Paste استفاده کنید)
۷ – نرم افزار با موفقیت رجیستر شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کرک نرم افزار هرگز نباید آنرا اپدیت کنید.

نکته:
گاهی در روش رجیستر نرم افزار با استفاده از Serial.txt، ممکن است در پنجره ی مربوط به رجیستر نرم افزار چند کادر خالی از قبیل نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل و … وجود داشته باشند، اما در پنجره ی Notepad این اطلاعات وجود نداشته باشد و فقط یک سریال باشد.
در اینگونه موارد می بایست اطلاعاتی را به دلخواه در سایر کادرها وارد نمایید.
به عنوان مثال: در پنجره ی رجیستر نرم افزار دو کادر نام و سریال وجود دارد اما در پنجره ی Notepad فقط یک سریال قرار گرفته است. در اینگونه موارد ابتدا شما در کادر نام از پنجره ی رجیستر برنامه می توانید نام خودتان و یا یک نام جعلی را وارد کنید و سپس در کادر سریال، همان سریالی که در پنجره ی Notepad قرار گرفته است را وارد نمایید.

 

آموزش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Patch.exe:
1 – از قطع بودن اتصال سیستم به اینترنت مطمئن شوید و تا پایان مراحل زیر به اینترنت متصل نشوید.
۲ – با اجرای فایل .exe یا .msi به نصب نرم افزار بپردازید.
۳ – بعد از پایان مراحل نصب نرم افزار آنرا اجرا نکنید و سیستم را رستارت نمایید.
۴ – بعد از بالا آمدن سیستم بدون آنکه نرم افزار را اجرا کنید فایل Patch.exe را در محل نصب برنامه کپی نمایید.
۵ – پس از آنکه فایل Patch.exe را کپی کردید آنرا اجرا کنید. (در ویندوز Vista و ۷ ابتدا بر روی فایل Patch.exe کلیک راست کنید و سپس گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید)
۶ – در پنجره ی ظاهر شده برروی دکمه ی Patch و یا دکمه های مشابه آن کلیک کنید و منتظر بمانید تا مراحل رجیستر به پایان برسد و سپس پنجره را ببندید.
۷ – نرم افزار با موفقیت رجیستر شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کرک نرم افزار هرگز نباید آنرا اپدیت کنید.

نکته:
گاهی در روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Patch.exe، ممکن است برنامه ی مورد نظر به طور کامل رجیستر نشود و پس از اجرای نرم افزار پنجره ی مربوط به لایسنس برنامه نمایان گردد.
در اینگونه موارد دو حالت رخ می دهد:
حالت اول: در این حالت با توجه به اطلاعاتی که در پنجره ی لایسنس برنامه از شما خواسته شده اقدام به وارد کردن اطلاعات دلخواه در کادرهای خالی نمایید.
به عنوان مثال: در پنجره ی لایسنس برنامه کادرهای نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل، سریال و … خالی هستند، بدین ترتیب شما باید نام، نام خانوادگی و ایمیل خودتان یا مشخصات جعلی را وارد نمایید و همچنین برای سریال نیز می توانید از ارقام مختلف مانند ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ استفاده کنید.
حالت دوم: در پوشه ی مربوط به نرم افزار دانلود شده علاوه بر فایل Patch.exe، فایل های دیگری نظیر Serial.txt یا Keygen.exe نیز وجود داشته باشند که در اینصورت پس انجام مراحل رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Patch.exe، می بایست با توجه به نوع فایل (Serial.txt یا Keygen.exe)، از روش رجیستر مربوط به آن نیز برای رجیستر برنامه استفاده نمایید.
به عنوان مثال: نرم افزاری که دانلود کرده اید علاوه بر فایل Patch.exe، دارای فایل Keygen.exe نیز می باشد، در اینجا ابتدا شما با استفاده از روش Patch.exe، برنامه را رجیستر کرده و سپس توضیحات روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Keygen.exe را مطالعه کرده و طبق آن عمل می نمایید.

 

آموزش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل MPT.exe:
1 – از قطع بودن اتصال سیستم به اینترنت مطمئن شوید و تا پایان مراحل زیر به اینترنت متصل نشوید.
۲ – با اجرای فایل .exe یا .msi به نصب نرم افزار بپردازید.
۳ – بعد از پایان مراحل نصب نرم افزار آنرا اجرا نکنید و سیستم را رستارت نمایید.
۴ – بعد از بالا آمدن سیستم بدون آنکه نرم افزار را اجرا کنید فایل MPT.exe را در محل نصب برنامه کپی نمایید.
۵ – پس از آنکه فایل MPT.exe را کپی کردید آنرا اجرا کنید. (در ویندوز Vista و ۷ ابتدا بر روی فایل MPT.exe کلیک راست کنید و سپس گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید)
۶ – در پنجره ی ظاهر شده بر روی قسمت JUNLAJUBALAM (متن آبی رنگ) کلیک کنید و منتظر بمانید تا مراحل رجیستر به پایان برسد و سپس پنجره را ببندید.
۷ – نرم افزار با موفقیت رجیستر شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کرک نرم افزار هرگز نباید آنرا اپدیت کنید.

نکته:
گاهی در روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل MPT، ممکن است برنامه ی مورد نظر به طور کامل رجیستر نشود و پس از اجرای نرم افزار پنجره ی مربوط به لایسنس برنامه نمایان گردد.
در اینگونه موارد دو حالت رخ می دهد:
حالت اول: در این حالت با توجه به اطلاعاتی که در پنجره ی لایسنس برنامه از شما خواسته شده اقدام به وارد کردن اطلاعات دلخواه در کادرهای خالی نمایید.
به عنوان مثال: در پنجره ی لایسنس برنامه کادرهای نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل، سریال و … خالی هستند، بدین ترتیب شما باید نام، نام خانوادگی و ایمیل خودتان یا مشخصات جعلی را وارد نمایید و همچنین برای سریال نیز می توانید از ارقام مختلف مانند ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ استفاده کنید.
حالت دوم: در پوشه ی مربوط به نرم افزار دانلود شده علاوه بر فایل MPT.exe، فایل های دیگری نظیر Serial.txt یا Keygen.exe نیز وجود داشته باشند که در اینصورت پس انجام مراحل رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل MPT.exe، می بایست با توجه به نوع فایل (Serial.txt یا Keygen.exe)، از روش رجیستر مربوط به آن نیز برای رجیستر برنامه استفاده نمایید.
به عنوان مثال: نرم افزاری که دانلود کرده اید علاوه بر فایل MPT.exe، دارای فایل Keygen.exe نیز می باشد، در اینجا ابتدا شما با استفاده از روش MPT.exe، برنامه را رجیستر کرده و سپس توضیحات روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Keygen.exe را مطالعه کرده و طبق آن عمل می نمایید.

 

آموزش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل i.reg:
1 – از قطع بودن اتصال سیستم به اینترنت مطمئن شوید و تا پایان مراحل زیر به اینترنت متصل نشوید.
۲ – با اجرای فایل .exe یا .msi به نصب نرم افزار بپردازید.
۳ – بعد از پایان مراحل نصب نرم افزار آنرا اجرا نکنید و سیستم را رستارت نمایید.
۴ – بعد از بالا آمدن سیستم بدون آنکه نرم افزار را اجرا کنید فایل i.reg را در محل نصب برنامه کپی نمایید.
۵ – پس از آنکه فایل i.reg را کپی کردید آنرا اجرا کنید. (در ویندوز Vista و ۷ ابتدا بر روی فایل i.reg کلیک راست کنید و سپس گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید)
۶ – در پنجره ی اول برروی دکمه ی Yes و سپس در پنجره بعدی برروی دکمه ی OK کلیک کنید.
۷ – نرم افزار با موفقیت رجیستر شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کرک نرم افزار هرگز نباید آنرا اپدیت کنید.

نکته:
گاهی در روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل reg، ممکن است برنامه ی مورد نظر به طور کامل رجیستر نشود و پس از اجرای نرم افزار پنجره ی مربوط به لایسنس برنامه نمایان گردد.
در اینگونه موارد دو حالت رخ می دهد:
حالت اول: در این حالت با توجه به اطلاعاتی که در پنجره ی لایسنس برنامه از شما خواسته شده اقدام به وارد کردن اطلاعات دلخواه در کادرهای خالی نمایید.
به عنوان مثال: در پنجره ی لایسنس برنامه کادرهای نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل، سریال و … خالی هستند، بدین ترتیب شما باید نام، نام خانوادگی و ایمیل خودتان یا مشخصات جعلی را وارد نمایید و همچنین برای سریال نیز می توانید از ارقام مختلف مانند ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ استفاده کنید.
حالت دوم: در پوشه ی مربوط به نرم افزار دانلود شده علاوه بر فایل i.reg، فایل های دیگری نظیر Serial.txt یا Keygen.exe یا Patch.exe یا Crack نیز وجود داشته باشند که در اینصورت پس انجام مراحل رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل reg، می بایست با توجه به نوع فایل (Serial.txt یا Keygen.exe یا Patch.exe یا Crack)، از روش رجیستر مربوط به آن نیز برای رجیستر برنامه استفاده نمایید.
به عنوان مثال: نرم افزاری که دانلود کرده اید علاوه بر فایل i.reg، دارای فایل Keygen.exe نیز می باشد، در اینجا ابتدا شما با استفاده از روش reg، برنامه را رجیستر کرده و سپس توضیحات روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Keygen.exe را مطالعه کرده و طبق آن عمل می نمایید.

 

آموزش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Keygen.exe:
1 – از قطع بودن اتصال سیستم به اینترنت مطمئن شوید و تا پایان مراحل زیر به اینترنت متصل نشوید.
۲ – با اجرای فایل .exe یا .msi به نصب نرم افزار بپردازید.
۳ – بعد از پایان مراحل نصب نرم افزار آنرا اجرا نکنید و سیستم را رستارت نمایید.
۴ – بعد از بالا آمدن سیستم بدون آنکه نرم افزار را اجرا کنید فایل Keygen.exe را در محل نصب برنامه کپی نمایید.
۵ – پس از آنکه فایل Keygen.exe را کپی کردید آنرا اجرا کنید. (در ویندوز Vista و ۷ ابتدا بر روی فایل Keygen.exe کلیک راست کنید و سپس گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید)
۶ – در پنجره ی ظاهر شده برروی دکمه ی Genarate یا دکمه های مشابه آن کلیک کنید تا اطلاعاتی از قبیل سریال و … در کادرهای این پنجره ساخته شوند.
۷ – پس از اینکار پنجره ی Keygen را نبندید و نرم افزار را اجرا نمایید.
۸ – وارد قسمت رجیستر نرم افزار شوید و اطلاعاتی که در پنجره ی Keygen ساخته شده است را در کادرهای خالی پنجره ی رجیستر نرم افزار وارد نمایید. (میتوانید از کلیدهای ترکیبی Ctrl+C برای Copy و Ctrl+V برای Paste استفاده کنید)
۹ – نرم افزار با موفقیت رجیستر شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بعد از کرک نرم افزار هرگز نباید آنرا اپدیت کنید.

نکات:
الف) گاهی در روش رجیستر نرم افزار با استفاده از فایل Keygen.exe، ممکن است در پنجره ی مربوط به رجیستر نرم افزار چند کادر خالی از قبیل نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل و … وجود داشته باشند، اما در پنجره ی Keygen.exe فقط یک کادر وجود داشته باشد که در آن فقط کد ساخته شود و سایر اطلاعات وجود نداشته باشد.
در اینگونه موارد می بایست اطلاعاتی را به دلخواه در سایر کادرهای پنجره ی رجیستر برنامه وارد نمایید.
به عنوان مثال: در پنجره ی رجیستر نرم افزار دو کادر نام و سریال وجود دارد اما در پنجره ی Keygen.exe فقط یک کادر قرار دارد که در آن سریال ساخته می شود. در اینجا ابتدا شما در کادر نام از پنجره ی رجیستر برنامه می توانید نام خودتان و یا یک نام جعلی را وارد کنید و سپس در کادر سریال، همان سریالی که در پنجره ی Keygen.exe ساخته می شود را وارد نمایید.
ب) گاهی در پنجره ی Keygen.exe چند کادر خالی قرار دارند و با این حال که برروی دکمه ی Generate کلیک می کنید، هیچ اطلاعاتی در کادرهای خالی این پنچره ساخته نمی شوند.
در اینگونه موارد دو حالت رخ می دهد:
حالت اول: در این حالت ابتدا شما اطلاعاتی را به دلخواه در کادر یا کادرهای خالی پنجره ی Keygen.exe وارد می کنید و سپس برروی دکمه ی Generate کلیک می نمایید تا اطلاعات تکمیلی در کادر یا کاردهای خالی باقی مانده ساخته شوند.
به عنوان مثال: پنجره ی Keygen شامل ۳ کادر خالیست، ابتدا شما در کادرهای اول و دوم (نام و ایمیل) مشخصات خود مانند نام و ایمیل خودتان و یا مشخصات جعلی وارد میکنید و سپس برروی دکمه ی Generate کلیک می نمایید تا در کادر سوم (سریال) کدی ساخته شود.
حالت دوم: کارهایی که در حالت اول ذکر شده را انجام داده اید اما با این حال وقتی برروی دکمه ی Generate کلیک می کنید هیچ اطلاعاتی ساخته نمی شود و یا وقتی اطلاعات ساخته شده را در کادرهای پنجره ی رجیستر نرم افزار وارد می کنید با پیغام نا معتبر بودن اطلاعات و یا رجیستر نشدن برنامه مواجه می شوید.
در این حالت نباید اطلاعات دلخواه را در کادرهای خالی پنجره ی Keygen.exe وارد نمایید بلکه ابتدا باید وارد قسمت رجیستر نرم افزار شوید و همان اطلاعاتی را که در این پنجره قرار گرفته است را در کادرهای مربوطه در پنجره ی Keygen.exe وارد نمایید و سپس برروی دکمه ی Generate کلیک کنید تا اطلاعات تکمیلی ساخته شوند.
به عنوان مثال: پنجره ی Keygen شامل ۲ کادر خالی با عناوین Machine ID و Serial ID است، در اینجا ابتدا شما از پنجره ی رجیستر نرم افزار کد Machine ID را در کادر Machine ID پنجره ی Keygen.exe وارد می کنید و سپس برروی دکمه ی Generate کلیک کرده تا کد دیگری در کادر Serial ID این پنجره ساخته شود. حال از پنجره ی Keygen کد ساخته شده در کادر Serial ID را در کادر Serial ID پنجره ی رجیستر نرم افزار وارد می نمایید.

 منبع:medadtrash.ir

انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

دانستنی های علمی


 


آیا می دانید ؟

 

دانستنی ها

 

 

*آیا میدانید قدمت انرژی تاریک در فضا به ۹ میلیارد سال میرسد.

 

*آیا میدانید تعداد چینی‌های که انگلیسی بلدند، از آمریکایی‌های که انگلیسی بلدند،بیشتر است.

 

*آیا میدانید کره زمین از ۱۰۲ عنصر بوجود آمده و این ۱۰۲ عنصر در بدن انسان وجود دارد.

 

*آیا میدانید یک نوع پشه وجود دارد که در ثانیه ۱۰۰۰ بار بال میزند.

 

*آیا میدانید مورچه در مایکروویو زنده میماند.

 

*آیا میدانید وزن ۱ قاشق چایخوری از سیاه چاله ها ۲ میلیارد تن است.

 

*آیا میدانید اگر اکسیژن هوا بیشتر بود حشرات بزرگتر و یک سنجاقک به اندازه یک شاهین میشد.

 

*آیا میدانید هیچ کلمه ای در زبان انگلیسی با کلمه month هم قافیه نمی‌شود.

 

*آیا میدانید انسان‌های راست دست به طور میانگین ۹ سال بیش ازچپ دست‌ها عمر می‌کنند.

 

*آیا میدانید بطور متوسط ، مردم آنقدر از عنکبوتها میترسند که نمیتوانند آنها را بکشند.

 

*آیا میدانید تمامی خرس‌های قطبی چپ ‌دست هستند.

 

*آیا میدانید طولانی ترین لباس عروس دنیا به طول ۱۰ متر است.

 

*آیا میدانید فقط یک نفر از ۱ میلیارد نفر بیش از ۱۱۶ سال عمر می‌کند.

 

*آیا میدانید فاصله سطح کره زمـیـن تـا مـرکز آن حدود ۶۳۷۰ کیلومتر است.

 

*آیا میدانید اثر سیب در بیـدار نـگـهـداشتن افـراد در شـب بـیشـتر از قـهــوه و کافئین است.

 

*آیا میدانید تعداد چشمان عقربها به ۱۲ عدد میرسد.

 

*آیا میدانید نوشابه های زرد رنگ زیان بارتر از نوشابه های سیاه رنگ هستند.

 

*آیا میدانید تقریبا نیمی از کل نشریات جهان در دو کشور آمریکا و کانادا منتشر میگردند.

 

*آیا میدانید که دروان حاملگی کرگدن نیز به ۴۹۰ روز است.

 

*آیا میدانید هر فرد هنـگام غــذا خوردن بطور مـتـوسط ۲۹۵ بار عمل بلعیدن را انجام می دهد.

انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

پشتیبانی آنلاین در همه روز های هفته، حتی در روز های تعطیل کنار شما هستیم!

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما