با عضویت در خبرنامه، از آخرین جشنواره و تخفیف ها خبر دار شوید! خبرهای خوبی برای شما داریم!

نظرسنجی سایت

کاربر گرامی...نظر شما در رابطه با این فروشگاه و ارایه خدمات در ان چیست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 45
  • بازدید دیروز : 36
  • بازدید کل : 347122

آزمون آیلتس و چالش‌های آن


مدت زمان تقریبی مطالعه: ۳ دقیقه
 

وقتی برای خرید کالایی به مغازه‌ای می‌روید، احتمالا دنبال نشان استاندارد آن می‌گردید. برای اینکه مطمئن شوید کالای مورد نظر برای شما مفید است. آزمون‌های مشهوری در جهان وجود دارند که نقش همین علامت استاندارد را برای توانایی ما آدم‌ها ایفا می‌کنند.

نمره آزمون آیلتس یا International English Language Testing System، در بسیاری از کشورها وضعیت تسلط شما به زبان انگلیسی را نشان می‌دهد. درنتیحه آیلتس، به یکی از آن علامت‌های استاندارد تبدیل شده که خیلی‌ها برای بدست آوردن نمره خوب در آن به تکاپو می‌افتند.

 

نمره و کاربردها

اگر بخواهید مهاجرت کنید، در کشور دیگری درس بخوانید یا حتی برای انجام کارهای ترجمه احتمالا به نمره خوب در آیتلس نیاز دارید. کاربردهای آزمون آیلتس کم نیستند. نمره این آزمون برخلاف تافل عددی صحیح بین ۰ تا ۹ خواهد بود و قبول یا رد شدن در این آزمون معنی ندارد. چرا که این نمره صرفا نشان دهنده وضعیت شماست.

اینکه نمره یا وضعیت شما برای چه کارهایی مناسب است را کارفرما یا دانشگاه مشخص می‌کند. برای مثال حداقل نمره برای ورود به دانشگاه آکسفورد عدد ۷ است. هر دانشگاهی معمولا یک عدد برای آیلتس یا تافل به عنوان کمترین نمره مورد قبول، مشخص می‌کند. پایین‌ترین حداقل نمره برای دانشگاه‌های مشهور، عددی در حدود ۵ است که می‌توان آن را به عنوان سطح متوسط در نظر گرفت.

 

نکاتی برای یادگیری

مثل هر آزمون دیگر، برای بدست آوردن نمره خوب در IELTS، باید برخی از مهارت‌های زبانی خود را تقویت کنید و با بعضی نکته‌های مهم آشنا شوید. کلاس‌ها، کتاب و ویدیوهای زیادی وجود دارند که برای همین زمینه تولید شده‌اند.

گشتی که در فرانش بزنید آموزش‌های متنوعی درمورد آزمون IELTS پیدا می‌کنید. اما سوال اینجاست که:«برای بدست آوردن نمره خوب در این آزمون، باید کدام آموزش را ببینیم؟»

برای پاسخ به این پرسش آزاده مبشر، استاد زبان انگلیسی و از مدرسین زبان فرانش، به عنوان نویسنده مهمان به وبلاگ ما آمده تا توضیحات بیشتری درمورد آزمون آیلتس بدهد.

 

آغاز یک ماراتن کوچک

سوال بسیاری از افرادی که خودشان را برای آزمون آیلتس آماده می‌کنند این است که باید یادگیری را از کجا شروع کنند. عموم داوطلبان این آزمون می‌دانند که آیلتس شامل چهار مهارت اسپیکینگ، لیسنینگ، ریدینگ و رایتینگ می‌شود و تصورشان این است که آماده شدن برای آیلتس را باید با یکی از این مهارت‌ها آغاز کنند اما این طور نیست!

اگر سطح زبان شما حدودا B1 باشد می‌توانید کم‌کم خودتان را برای آزمون آیلتس آماده کنید اما این آمادگی با 4 مهارت گفته شده آغاز نمی‌شود بلکه با گرامر آغاز می‌شود!

ثبت نام در آیلتس

چرا گرامر؟

سال‌ها تدریس زبان عمومی و آیلتس باعث شده است بتوانم با اطمینان کامل بگویم نکته اصلی در پیشرفت زبانی افراد، گرامر است. شما هرچقدر هم که واژگان متنوعی بلد باشید تا زمانی که پایه گرامری‌تان قوی نباشد و ساختار‌های گرامری مختلف را درک نکنید پیشرفت قابل توجهی نمی‌کنید و هرچقدر منابع مختلف را مطالعه کنید احتمالا درجا می‌زنید.

این مساله را بسیاری از داوطلبین آیلتس که بارها امتحان داده‌اند و نمره‌ یکسانی کسب کرده‌اند به خوبی می‌دانند.

 

سطح صفر!

وقتی صحبت از تقویت گرامر برای آزمون IELTS پیش می‌‌آید، باید به این مسئله توجه داشت که گرامر آیلتس از پایه نیست. یعنی کسی که خودش را برای آیلتس آماده می‌کند باید حداقل در سطح B1 قرار داشته باشد. فردی با این سطح تسلط به انگلیسی، بسیاری از مباحث گرامری به گوشش خورده و در موردشان درس‌هایی گرفته و تمرین‌هایی انجام داده است. با این وجود فرد مورد نظر در اکثر مباحث گرامری اجتمالا ایراد دارد و نقاط نامفهوم و مبهم بسیاری در برابرش دیده می‌شود.

 

گرامر ویژه آیلتس

برای آیلتس و یادگیری گرامر، ابتدا باید روی زمان‌های انگلیسی کار کنید. زمان‌ها سنگ بنای گرامر هر زبان هستند و بدون تسلط روی آن‌ها هرگز نمی‌توانید ساختارهای گرامری دیگر را فرا بگیرید. به عنوان مثال، جملات شرطی، جملات موصولی، کاربرد wish، مودال‌ها و باقی این مباحث، بر اساس دانشی که در مورد زمان‌ها دارید، تدریس می‌شوند.

اگر با کاربردهای مختلف زمان‌هایی مثل حال ساده، گذشته ساده و گذشته بعید و سایر زبان‌ها آشنا نباشید، هرگز نمی‌توانید جملات شرطی را بیاموزید. بسیاری از افراد تصور می‌کنند یادگیری مباحثی همچون جملات شرطی کار زجرآور و غیرممکنی است، در حالی که شما می‌توانید با یادگیری درست و اصولی زمان‌ها و سپس انجام تمرینات، یک بار برای همیشه فهم و درک درستی از زمان‌های انگلیسی پیدا کرده و سپس به سراغ مباحث گرامری دیگر مانند جملات شرطی رفته و به راحتی آنها را فرابگیرید.

این نکته را هم در نظر داشت که تسلط بر زمان‌ها با یک بار مطالعه امکان‌پذیر نیست و اگر خودتان از روی یک کتاب گرامری به مطالعه می‌پردازید باید هر درس را چندین و چند بار مطالعه کرده و تمرینات مربوطه را نیز چندین بار حل کرده و تحلیل نمایید.

  انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 232

دیدگاه های کاربران (0)

پشتیبانی آنلاین در همه روز های هفته، حتی در روز های تعطیل کنار شما هستیم!

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما